Fontos, hogy az egyéniség átjöjjön

A természetes szépség kiemelése lehetne a mottója Fodor Piroska naturális sminkjének, amelyet a Beauty Forum magazin júniusi számában mutatott be. A modellek Nyári Edit és Nyári Alíz, azaz a „Nyári Lányok”. Pillantsunk be most a kulisszák mögé! A Fashion Editorial világa.
A kiemeltebb koncerteken, fotózásokon és forgatásokon Fodor Piroska, a Karaja Make Up Magyarország szakmai vezetője sminkel bennünket. Hihetetlenül profi, és gyönyörű sminkeket készít nekünk” – meséli Nyári Edit. „Szeretünk olyan sminkessel dolgozni, aki közel áll hozzánk, és Piroska ilyen. Rögtön tudja, milyen az a smink, amely illeszkedik hozzánk és az adott eseményhez. Ahhoz, hogy az általa készített smink vissza tudja adni az ember szépségét, ismernie kell a személyiségét, habitusát. A tökéletes smink mindenképpen kihangsúlyozza a természetes szépséget, nem pedig megváltoztatja vagy elfedi azt” – teszi hozzá Nyári Alíz.
  • Találatok: 223

Karaja Kft.
Telefon: +36 87 788-428
Mobil: +36 70 611 0070
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
8230 Balatonfüred, Csók utca 1/B

Iratkozz fel a hírlevélre és értesülj elsőként az újdonságokról!