Akik a hazai sztárokat szépítik…

Csakúgy, mint a nagyvilágban, a hazai sztárok körében is egyre elterjedtebb, hogy "saját sminkessel" dolgoznak, vagyis a tévéfelvételekre, fotózásokra, eseményekre - vagy akár a hétköznapokra is - minden alkalommal ugyanazt a szakembert hívják. Azt a sminkest, aki ismeri a titkaikat, aki úgy látja őket, ahogyan kell, és minden alkalommal a megfelelő külsőt varázsolja nekik. De kik azok, akik a sztárokat szépítik Magyarországon? Mutatjuk!

Fodor Piroska (Tóth lányok, Nyári lányok, Rúzsa Magdolna)

Hogy látod, mi változott a nők hozzáállásában, amióta sminkekkel, sminkeléssel foglalkozol?

Harminc évvel ezelőtt, amikor sminkelni kezdtem csak egy nagyon szűk réteg élt a sminkelés adta lehetőségekkel. Ez nyilván a régi rendszer maradványa volt, tőlünk nyugatabbra ez másképpen alakult. Napjainkban azonban – az online világ hatására is – egyre több hölgy sminkel, különösen a fiatal generáció. Ennek én kifejezetten örülök, mert a jólápoltsághoz és a jó megjelenéshez elengedhetetlennek tartok egy személyiséghez illő nappali sminket.

Van igény arra, hogy ellessék a fortélyokat és egy-egy alkalommal magukat sminkeljék a sztárok, vagy minden alkalommal igénylik a profi sminket?

Abszolút van igény rá, a sztárok szeretik ellesni a fortélyokat. Bátran kérdeznek és tanácsot kérnek, hogy például mi áll jól nekik vagy egy-egy trendet miként tudnának megfelelően alkalmazni, amelyet aztán a hétköznapi sminkjük elkészítésében is felhasználnak. Az ügyesebbek pedig sokszor magukat is már profin ki tudják sminkelni magukat, akár fellépésekre is.

Előfordul, hogy a hétköznapokra is kérnek sminket az ismert emberek?

Személyes tapasztalatom szerint hétköznapra nem igazán igénylik szakember segítségét. Sokan ugyanis jobban kedvelik a natúr, természetes sminkeket, amelyeket már ők is el tudnak készíteni.

Hétköznapra vagy rendezvényre, tv felvételre nehezebb sminkelni?

TV felvétel, illetve profi fotózás esetén erőteljesebb, jobban kidolgozott sminkekre van szükség, ezen sminkek készítése pedig több időt igényel.

Milyen ismert emberekkel dolgoztál eddig együtt?

Rúzsa Magdolna, Nyári Edit, Nyári Alíz, Tóth Gabi, Tóth Vera, Mádai Vivien, Miklósa Erika, Léber Barbara

  • Találatok: 126

Karaja Kft.
Telefon: +36 87 788-428
Mobil: +36 70 611 0070
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
8230 Balatonfüred, Csók utca 1/B

Iratkozz fel a hírlevélre és értesülj elsőként az újdonságokról!